Voetbalacademie Balvast
Ontwikkel jouw talent.
Kelly is hoofdtrainster van keepersschool Balvast en is 32 jaar oud. Kelly heeft ervaring als keeperstrainer bij clubs zoals: SPARTA en FEYENOORD. Bij de laatst genoemde club is Kelly nog actief en traint ze de keepsters van MO14, MO16 en Beloften. Kelly heeft kidsvoetbal overgenomen en zal dit met heel veel plezier gaan doen, want ook dit zijn talenten voor de toekomst.

Hier de inleiding van kidsvoetbal

Kidsvoetbal Balvast is voor jongens en meisjes van 3 tot 8 jaar, met een toegespitste aanpak voor elke leeftijd: van voor het eerst samen sporten tot een echte voetbaltraining.

We laten de jongste kinderen met aangepaste technieken, speciale materialen en spelletjes ervaren hoe leuk sporten is. De volgende groep is speciaal voor kinderen die 'op voetbal' willen, maar nog te jong zijn voor een voetbalvereniging: de opbouw van de lessen is gericht op een soepele overstap naar een voetbalvereniging. Voor de oudste kinderen verzorgen wij echte voetbaltrainingen met de focus op techniek: de voetbalschool voor als je 'op voetbal' zit. 


 

LOCATIE & TIJDEN

Elke zondag - van september tot en met april - Kidsvoetbal Balvast bij S.V. Ommoord. 

Heidekruid 5 - 3068 RT ROTTERDAM

 

 

Alle groepen: 10:00 - 11:00 uur

Wanneer er lessen uitvallen of op een andere locatie plaatsvinden, melden we dat onze FACEBOOKPAGINA of in onze GROEPSAPP.

 

VANAF SEPTEMBER 2021

Ook elke woensdag - van september tot en met april - Kidsvoetbal Balvast bij S.V. Ommoord.
Heidekruid 5 - 3068 RT ROTTERDAM

 

 

Alle groepen: 13:30-14:30


 • WhatsApp Image 2020-01-12 at 11.45.20
 • WhatsApp Image 2020-01-12 at 12.22.50
 • WhatsApp Image 2020-05-03 at 12.43.57
 • WhatsApp Image 2019-10-13 at 13.03.06Hier info over het kidsvoetbal

Kidsvoetbal Balvast is voor jongens en meisjes van 3 tot 8 jaar, met een toegespitste aanpak voor elke leeftijd: van voor het eerst samen sporten tot een echte voetbaltraining.

Kinderen ontwikkelen zich in hun eigen tempo. Jonge kinderen zijn sneller afgeleid en moeten vaak nog leren om met andere kinderen samen te spelen. Bij Kidsvoetbal Balvast houden we rekening met de fysieke groei en kwetsbaarheid van deze leeftijdsgroep.

Samen sporten: 3 tot 4 jaar. De jongste kinderen laten we met aangepaste technieken, speciale materialen en spelletjes ervaren hoe leuk sporten is. 

Op voetbal: 4 tot 6 jaar. De volgende groep is speciaal voor kinderen die 'op voetbal' willen, maar nog te jong zijn voor een voetbalvereniging. Spelenderwijs worden voetbaltechnieken aangeleerd en bouwen kinderen conditie op. Ze leren dribbelen, de bal aannemen en schieten op doel. De opbouw van de lessen sluit aan op de trainingen voor pupillen bij voetbalverenigingen.

Voetbalschool: 6 tot 8 jaar. Voor de oudste kinderen verzorgen wij echte voetbaltraining met de focus op techniek: de voetbalschool voor als je 'op voetbal' zit.

Elke zondag bij Sv Ommoord

Kinderen van 3 tot 8 jaar → 10:00 - 11:00 uur


Prijzen Kidsvoetbal Balvast:  

 • Gratis proefles
 • Proefpakket voor nieuwe voetballertjes: 3 lessen voor €25
 • Half pakket: 4 maanden (september t/m december of januari t/m april) voor €110
 • Heel pakket: 8 maanden (september t/m april) voor €215
 • Gratis Kidsvoetbal Balvast Tenue bij aanschaf van een half of heel pakket (vanaf September 2021)
 • NIEUW!!! HALF PAKKET WOENSDAG SEPTEMBER/DECEMBER OF JANUARI/APRIL €110
 • NIEUW!!! HEEL PAKKET WOENSDAG SEPTEMBER/APRIL €215
 • NIEUW!!! HEEL PAKKET SEPTEMBER/APRIL + WOENSDAG €320
 • NIEUW!!! HALF PAKKET SEPTEMBER/DECEMBER + WOENSDAG €160
 • NIEUW!!! HALF PAKKET JANUARI/APRIL + WOENSDAG €160
Wilt u kennis maken met Kidsvoetbal Balvast? Dat kan door uw kind aan te melden voor de gratis proefles!