Voetbalacademie Balvast
Ontwikkel jouw talent.

WELKOM BIJ DE KEEPERS DATABASE

Op deze pagina kunt u alles vinden van Keepersdatabase Balvast. 
Kelly van Rij-Hermsen & Mitchell Lieshout willen zich actief gaan inzetten voor keepers en keepsters in het hele land. Kelly en Mitch hebben als doel keepers/ keepsters het hoogst haalbare te laten behalen. Dit willen zij gaan doen om zelf naar de clubs toe te gaan met het profiel van de keepers/ keepsters.

Hier willen wij de keep(st)ers die zich hebben ingeschreven voor onze database, promoten en actief bij clubs aanbieden. Kelly en Mitchell hebben dit initiatief genomen, omdat zij eigenlijk het hele jaar door de vraag krijgen van clubs/ ouders/ keep(st)ers of we ze kunnen helpen, dat was en is uiteindelijk best lastig, omdat er meer bij komt kijken dan alleen een naam door geven. 

Vandaar dat zij zich 100% hiervoor willen inzetten om de juiste keepers bij de juiste clubs te krijgen.

Clubs die keep(st)ers zoeken worden door ons uitgenodigd, de door hun geselecteerde keep(st)ers krijgen van ons een uitgebreide keeperstraining zodat de clubs, de keep(st)er zelf kunnen beoordelen en aan het werk zien op een training. Na deze training geeft de club hun favoriet door en zal de keep(st)er uitgenodigd worden voor een oriënterend gesprek om eventueel bij de zoekende club op proef te gaan trainen.

Keepers en clubs, clubs en keepers moeten aan elkaar gematcht worden om in aanmerking te komen voor een eventuele overstap. Voorbeeld: Club zoekt een hoofdklasse keeper, hier komt dus een keeper die 2 klasse of lager speelt niet voor in aanmerking. Of wij moeten deze keep(st)er de voordeel van te twijfel geven, dan zullen we deze keeper mee nemen.

Wij willen echt de juiste keeper bij de juiste club en andersom.

Wij kunnen niet garanderen dat we elke keep(st)er die op de site staat aan een droomclub kunnen helpen hierbij zijn wij afhankelijk van clubs en hun wensen.

Wij zullen er alles aan doen om hun doelstelling te halen om ze hogerop te helpen.

 

Kosten om 12 maanden op deze pagina te staan zijn €30,-

Let op dit staat los van de keepersschool

keep(st)ers die NIET bij deze school trainen zijn ook meer dan van harte welkom.

 Vul hieronder jouw voetbalprofiel in, en wij zullen z.s.m. jou profiel kenbaar maken op deze pagina. 

 Stuur na het invullen van jouw voetbalprofiel foto naar info@voetbalacademiebalvast.nl

 

Wij gaan actief op zoek naar het hoogst haalbare.